Fridas

Aktuellt

Italien i GastroBaren

Fredag 27 oktober Italien flyttar in i GastroBaren. Vi har satt samman en 4-rättersmeny och passande viner till. Vill du hellre välja från ”alla carta” går det bra. Micke lagar och Kerstin häller välkomna att boka bord vi öppnar kl 18 , Endast 35 platser! 0340-623310

Se hela menyn här: GastroBaren

Julbord vid havet

Julplaneringen har börjat med nya inläggningar, snapskryddor och korvar. Vi dukar upp vårt omtyckta julbord 1a, 2a och 3dje advent kl 13 på Fridas.

Julbordet kostar 395 kr

Vill ni ha julkalas någon annan gång går det fint bara ni är fler än 25 personer.

Här kan du boka bord direkt

Hip Hurra för alla pappor

Far ska firas ordentligt 
söndag den 12 november

Vi dukar upp en festlig Farsdagbuffé. Förrätter och varmrätter
som avslutas med hembakat, desserter och tårta till kaffet.
Första sittning kl 12
Andra sittning kl 15

295 kr

Mårten Gås

Mårtensafton den 10 november

Vi serverar traditionsenligt vår Gåsamiddag
Svartsoppa/Skaldjurssoppa,
Knaperstekt gås med den goda gåsasåsen och som avslutning skånsk äpplekaka.
425 kr för hela middagen

Hjärtligt välkomna!

Här kan du boka bord

Normandie möter Österlen

GastroBaren fredag 13 oktober
Äppleskörden är ju ändå en av höstens stora fördelar! Hos oss blir det svenska och franska äppledrycker i kombination med denna höstkvälls GastroMeny.

Välkomna!

Hummer 6 oktober

Vecka 40 är det hummervecka på krogarna i Varberg. Vi väljer vår variant på temat, kalasa på en hel hummer. I GastroBaren serveras den med hemgjord aioli och majonnäs, nybakat bröd, citron och dill. Boka din hummer så vi vet hur många vi ska koka.

Hel hummer med tillbehör 295 kr

Lägger du till Skaldjursoppa till förrätt och ostar till dessert blir priset 495 kr

Välkommen till GastroBaren

0340-623310

GastroBaren fullbokad 6 oktober, välkommen nästa fredag.

info@fridas.nu

Boka

 

 

Kärrafesten 30 september

Lördag 30 september går årets och kanske den 30:e Kärrafesten av stapeln! Vi börjar klockan 18 med drink och mingel.  Micke laddar med en god grillbuffé med söt avslutning till kaffet, och Kerstin kyler öl , läsk och korkar upp vin!

Det blir levande musik , ” Rewind the 70 s”, kör musikquiz till kaffet, det blir mer än bara äran som pris… Dans går fint om det spritter i benen! Boka din biljett här, 395 kr för Mingel, mat och musik.  Vill du bara komma under kvällen och hänga i baren går det fint  (100 kr i entré).

Boka

Så mycket bättre…

Uno Svenningsson åter hos oss onsdag 9 augusti. En härlig kväll med en hitkavalkad. Aktuell i så mycket bättre på TV4 i höst. Men först hos oss, så mycket bättre kan det inte bli! Välkomna, boka här på biljettbokningen.

Sommaröppet

Sommaröppet njut av strandlivet från våra altaner  och matsal

tisdag-fredag från kl 17

Lördag och söndag från kl 12

 

Sommarbrunch

Välkommen på sommarbrunch alla Lördagar och  Söndagar kl 12-15. Ta med hela familjen och njut av utsikten och strandlivet. Vi har goda sillinläggningar, somriga sallader, smörrebröd, kallskuret och små varma rätter under locken. Avsluta sedan med vårt dessertbord där du kan grädda en våffla och toppa med sylt och grädde. Nybryggt kaffe ingår. Vi börjar redan på midsommardagen