Fridas

Aktuellt

Riesling x3

Fredag 29 maj

GastroBaren i en RieslingSpecial
Du får tillfälle att prova Riesling till menyn; samma årgångar, samma producent med tre olika växtlägen. 

Begränsat antal platser/flaskor så bra att boka (så håller vi koll på både flaskor och avstånd), annars är det öppet som vanligt – god mat och dryck med bästa spanarläget över Kärraviken!

Varmt Välkomna!

Sparris – Äntligen!

Hej, lite festligheter blir det i maj ändå och vårprimörerna har äntligen tittat upp i vårkylan så nu är det dags för sparris – den gröna, fina, uppväxt i Väröbacka. Den dyker upp både i menyn och i helgkassen.

Boka in en riktigt skön långlunch på 
Kristi himmelfärdsdagen torsdag 21 maj

På fredag blir det GastroBar. Du har väl inte missat att gastroBaren flyttat ut i restaurangen och vi sitter luftigt och håller avstånd.

På söndag håller vi öppet för lunch.

Och nu håller vi verkligen tummarna för att värmen kommer tillbaka och att vi kan njuta av majsolen på terrassen.

Vi hoppas att vi ses i helgen och det är bra att boka bord. 
Vi har ju glesare mellan borden och det funkar fint – Fridas är stort, här är det ingen trängsel.

Fridas Helgkasse


Beställ senast kl 15 på Torsdagen och hämta på fredag 15 eller söndag 17 maj mellan kl 11. 30 och 15. Packas kall med en enkel uppvärmningsanvisning.

Mat för avhämtning
Fredag 15 maj & söndag 17 maj

Vi har både färdiga helgkassar med mat och vissa à la carté-rätter
för avhämtning.

HELGKASSEN
500 kr för 2 personer

Packas kall med en enkel uppvärmningsanvisning

FÖRRÄTT
Grillad vit sparris med körvelhollandaise, rostade hasselnötter

VARMRÄTT
Dagens pocherade fisk, grön sparris, potatiskaka, handskalade räkor och riven parmesan

Eller
Nattbakad porcetta, grön sparris, saltrostad mandelsallad, äppelsky och örtpotatis

DESSERT
Vit chokladcheesecake med rabarber- & vit sparriskompott och jordgubbsmaränger

Vill du bara hämta varmrätt kostar den 125kr

Gör så här
Välj om du vill beställa en helgkasse eller à la carté, ring och beställ när du vill hämta. Du får instruktioner hur du ska värma varmrätten.

Vill du inte komma in i restaurangen så kommer vi ut till dig.

0340-623310

GastroBaren håller avstånd

Hos oss sitter vi luftigt och håller avstånd – GastroBaren har flyttat ut i hela restaurangen eller på terrassen om solen är med oss.

Det är alltid bra att boka sitt bord så håller vi koll på avstånden.

Välkommen till GastroBaren!
1 maj 18–22

Påsk för hela familjen

Påsken på Fridas är för hela familjen. I år har vi valt att servera en påsklunch vid bordet. En förrätt stallrik med påskdelikatesser och till varmrätt kan man välja mellan torsk och lamm. dessert följer och det blir påskgodis till kaffet.
Hela den goda påsklunchen kostar 300 kr per vuxen.
Vill man bara äta varmrätt kostar den 155kr
Barnen kan få våra hemgjorda köttfärsås med spagetti,  65kr eller en hamburgertallrik, 75kr
Här kan du läsa om hela den goda lunchen:
Vill äta er lunch hemma går det bra att beställa för avhämtning.
Ring senast kl 10 samma dag eller gärna någon dag innan
Vi har sittningar:
Långfredag kl 12-15
GastroBaren öppnar kl 18 som vanligt
Påskafton kl 12-15
Påskdagen kl 12-15
Annandag påsk har vi stängt men det är öppet pågår systerrestaurang Hattaviken på Getterön om ni vill  komma dit.

Våren kom med förändringar

men vi kämpar på!

Vi såg verkligen fram emot vårens bufféer och evenemang, men som vi ju vet står vi nu inför nya utmaningar pga Corona/Covid 19. Vi följer myndigheternas rekommendationer och jobbar för att hålla hög säkerhet.
Men det är med stor sorg i våra hjärtan som vi behöver fatta svåra beslut. Vi kämpar ändå på och vägrar ge upp och hoppas att vi ses framöver, även om det blir en del förändringar.

Söndagsbuffén ersätts istället med en söndagslunch.
Här kan du läsa menyn

GastroBaren får tuffa vidare och vi öppnar kl 18 på fredagar. 
Vi serverar goda smårätter och ugnen med surdegspizzorna är också igång: 
Pizzorna
kan man äta här eller ta med hem.

Varmt välkomna!

Väl mött och ta hand om er!
Hälsningar Kerstin och Micke med personal

Planeras det fest?

OBS! INSTÄLLT EVENEMANG

Lördag 28 mars

Nu drar festsäsongen igång på Fridas och vi håller fester för många jubilarer och brudpar. Är du nyfiken på hur det går till hos oss är du välkommen 28 mars. Då finns det tillfälle att både titta på lokalen och provsmaka vår festmeny.

Vi börjar kl 17 och ni kan välja från vårt Bröllopspaket.

Förrätt varmrätt serveras med passande dryck. Desserter och tårtor i buffé.

Vi behöver en förbokning av maten och hur många ni är.

600 kr/pp inklusive dryck

Vill du smygtitta på menyn redan nu så kan du klicka dig vidare här

Alla Hjärtans Dag

Fredag 14 februari

Extra mysig Alla Hjärtans dag som firas på en fredag i år. Hos oss blir det en härlig meny med pilgrimsmussla, dagens fångst och grillad flankstek. Till det kan du välja vinpaket med rosa champagne och naturliga viner från Frankrike och Italien. Goda lokala öl och lemonad finns det också.

Här kan du läsa hela menyn

Hjärtligt välkommen att fira Alla hjärtan hos oss!