Fridas

Aktuellt

Följ med till Italien

Nu när vi fått hemestrat en hel del och längtat tar vi istället nya breddgrader till oss – de goda maträtterna från Italien och förenar dom råvaror från närliggande gårdar och fält.

Och vi är så glada över att få presentera vår nya medarbetare:

Patrick Risotto Botlero har gjort sig känd som finansmannen som en dag gick och käkade en risotto på lunchen och sen lämnade Wall Street, döpte om sig till Risotto, utbildade sig till kock och åkte till Italien för att lära sig allt om risotto. Den upptäcktsresan slutade med att han gav ut boken Den Stora Risottoresan med sin maestro Luciano Parolari, men hans resor till Italien upphörde inte efter det. År efter år återvänder Patrick för att jobba på restauranger i olika regioner och för att lära känna producenterna bakom de produkter som han gillar mest.

På Fridas kommer vi att få italiensk inspiration i många rätter och såklart utlovas en och annan risotto.

Patrick har också varit med i Nyhetsmorgon på Tv4 och här kan ni provsmaka med ögonen.

Risotto i Nyhetsmorgon: https://www.youtube.com/watch?v=rhGBMoeSFFQ

Olivolja i Nyhetsmorgon: https://www.youtube.com/watch?v=rUUX_UFS2ww