Fridas

Aktuellt

Hip Hip Hurraaaa

Tjo, vad tiden gick fort och nu fyller vi trettio år!

Valborgsmässoafton 30 april

Vi blickar tillbaka på vår födelsedag och serverar nästan samma meny som på Valborg för 30 år sedan
Räkcocktail | Helstekt oxfilé med pepparsås 
Marängsviss 

Vi hade dessutom hemrimmad lax med dillstuvad potatis som fiskalternativet. Det var ingen som åt det! (Utom vi som fick äta det hela veckan) Då fick vi lära oss att i Halland skrevs det in i drängkontrakten att man bara behövde äta lax 6 dar i veckan.
Det var bra förr… fast bättre idag!
Vi har på 30 år hunnit bygga ny restaurang och kök flera gånger skilja och gifta oss, få barn och barnbarn, begrava föräldrar och alla dessa somrar som gick: härliga maj blev snabbt augusti och däremellan full fart!

Välkommen att vara med och fira 30 roliga år tillsammans med oss!