Jobba hos oss

 

Helgpersonal

Våren är en tid du det är många kalas på Fridas. Vi behöver serveringspersonal för fredagkvällar i Gastrobaren och för fest/bröllopsmiddagar på lördagen och söndagsmiddagar dagen därpå.

Vår säsong börjar omkring påskhelgen.

skicka ett mejl till info@fridas.nu eller ring 0340-623310

Sous-chef till Fridas

Vi söker en sous-chef som tillsammans med köksmästaren kan ta hand om vårt kök. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100 %. Med tillträde i april. Kontakta Mikael för information, 070 345694, eller skicka din ansökan till micke@fridas.nu

Bli en av oss – skicka en Spontanansökan

Välkommen till oss – vi driver två restauranger; Hattaviken på Getterön och Fridas i Kärradal. Två olika restauranger som båda har lite mer att göra på sommaren.

Soliga dagar på Hattaviken är det fullsatt på uteserveringen, utebaren öppnad och i Krångliga krabban-kiosken fixas det med kaffe, glass och bullar.
På Fridas är det artistkvällar då taket nästan lyfter. Här har vi också Krångliga krabban, denna kiosk ligger på stranden en bit från huvudbyggnaden.

Gemensamt för bägge restaurangerna är att vi verkligen vill servera bra mat, rötterna i det traditionella men med en stor nypa influenser från det nya, gärna närproducerat och med utvalda drycker.

På Hattaviken och Fridas är vi alltid på jakt efter nya medarbetare som kan vara med på våra hektiska sommarmånader. Vi söker glada människor till både kök och servering och vi söker dig som är intresserad av mat och dryck, kan hålla många bollar (tallrikar) i luften, bra på att bemöta människor, kan prata engelska med gäster, kanske något mer språk också. Du behöver vara över 18 år och gärna innehavare av ett körkort.
Vi kan erbjuda säsongs- och timanställningar och ibland även heltid, bägge restaurangerna har öppet under hela året.

Gör oss lite extra glada idag och skicka en spontanansökan till kerstin@fridas.nu berätta om dig själv, vad du gjort tidigare och vad du vill göra hos oss.

 

Här kan du ladda pdf på denna sida

fridas_hattaviken_jobbahososs