Fridas

Aktuellt

Kalle Moraeus

La Vita è Bella

Torsdag 5 augusti
Fredag 6 augusti

Italiensk afton? Ja, visst kommer du som gäst känna dofter, smaker och höra toner som förknippas med medelhavet, men La Vita è Bella är så mycket mer än så!

Vi vill ge dig som gäst en ”feel good” kväll du sent ska glömma. En kväll fylld av sång, musik, skratt och gemenskap, och givetvis mat och dryck av högsta klass. Kalle bjuder in sina vänner stjärnkocken Alexandra Zazzi, Göteborgs egna Sting Hans Helander och vårt nya stjärnskott på countryhimlen, låtskrivaren och artisten Alexzandra Wickman. Tillsammans beger de sig ut på en ”Dinner Show” – turné i Sverige som andas det vi alla just nu behöver, värme, kärlek, gemenskap och en smak av det ljuva livet!

Kalle och Alexandra Zazzi kommer fråga sig om vi kan leva det ljuva livet med god mat och dryck samtidigt som vi lever hälsosamt? Både Kalle och Alexandra har vi sett de senaste åren i bland annat ”Biggest Loser” och nu senast Kalle Moraeus i ”16 Weeks of Hell”. De har varit med om en resa som haft stor påverkan på deras liv och även gjort att de hittat en stark vänskap till varandra. Kalle och Alexandra kommer att under kvällen ge sina bästa tips och idéer på hur vi kan kombinera det goda livet med en hälsosam livsstil och det gör de med mycket humor, självdistans och en gnutta allvar.

Det blir en kväll där publiken får uppleva Kalle Moraeus på ett helt nytt sätt, där musiken och Kalles gäster bjuder på alltifrån svensk folkmusik, italienskt, country, irländskt och amerikanskt i en salig blandning av låtar, musik och sång. Helt enkelt den musik som betytt mycket för Kalle genom åren, men som han tidigare kanske inte haft tillfälle att framföra…

Alexandra Zazzi kommer att komponera kvällens meny och gästspela i köket under kvällen. Det är ingen hemlighet att menyn kommer inspireras från medelhavet och framförallt Alexandras andra hemland Italien.

Vi vågar utlova en magisk kväll med Kalle och hans vänner, var med och upplev La Vita è Bella!

Här kan du boka biljett

Medverkande:

Kalle Moraeus

Alexandra Zazzi

Alexzandra Wickman

Hans Helander

Johan Granström

Anders Lundkvist

Johan Ramsay

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Här får du koll

på alla våra artistkvällar, aktuella öppettider, Gastrobaren, vinprovningar och andra trevligheter som händer hos oss.
Välkommen till Fridas!