Menyer

______________________________________

Gastrobaren 27 mars 2020

Meny

Gastrobarens planka med kallskuret och picklat

95/150kr

Gubbröra på rostad brioche toppad med löjrom, brynt smör, krassecréme

95kr

Steambun med skagenröra, citron, picklad rödlök, gurka samt gräslök och dill

95kr

Handskuren tartar på sotad kalv, senapspickles, parmesancréme, rostad vitlök och rotfrukts chips

95kr

Räkor Pil – Pil 

Räkor i het olivolja med kryddor från saluhallen i Malaga serveras med grillat surdegsbröd att doppa med.

95kr

Urval av opastöriserad ost från Hilda Nilsson i stora saluhallen

1 ost 75kr

3 ostar 125kr

Kvällens dessert

Mörk chokladmousse på kokosbotten, variation på hallon samt stekt vit choklad

75kr

Surdegspizzor 160kr/ta med 130kr

HAV 

Creme fraiche, Västerbottensost, rödlök, fänkål, handskalade räkor, dill och citron

LAND

Tomatsås, cheddar/mozzarella, rödlök, lufttorkad skinka och ruccola

MARGARITA 

Tomatsås, mozzarella, färsk basilika, toppad med världens bästa olivolja 2018 ”Castillo de Canena”

HAV

Creme fraiche, Västerbottensost, rödlök, fänkål, handskalade räkor, dill och citron

LAND

Tomatsås, cheddar/mozzarella, rödlök, lufttorkad skinka och ruccola

 

 


Boka