MENYER

I helgen tar vi en bit av Italien tillsammans med halländska råvaror till er.

Patrick Botlero har satt samman en meny för helgerna i april.   Palle tar fram goda och passande årgångar. Håll kylan ute- kom in i värmen! Välkomna till Fridas hälsar Kerstin o Micke

Söndagsmiddag 18 april  250 kr med dessertbuffé och nybryggt kaffe från Per Nordby

Kyckling

Enbart varmrätt 165kr

Boka bord meny kommer snart…..

A la carte:

ANTIPASTI/ Att börja med
Prosciutto / Capocollo coppa/ Fänkålssalami 75kr/st

Saltrostade marconamandlar 45kr

Opastöriserade oliver från Puglia 55kr

Fettunta – rostad bröd med, vitlök och olivolja SullaStrada 45kr 

 

Förrätter och mindre rätter

Burrata med Buatomater och olivolja från SullaStrada 125kr                              Havskräfta – Gratinerad med Ramslök 125kr

Gnudi – nakna ravioli på ricotta och spenat 95kr

 


Spaghetti frutti di Mare- Gambas och bläckfisk  och musslor 195kr

Hemgjord gnocchi med svartkål och fondutasås 175 kr

 

Varmrätter
Osso buco – bräserad kalvlägg i tomatsås – risotto milanese 195kr

Helstekt rödtunga med brynt smör sallad med handskalade räkor och fänkål, pepparrot och potatis 225kr       

Dessert
Triamisu 95kr

 

 

Kvällens Meny 4 rätter 400 kr

Tillfälle att prova viner från Iuli.

 

 

Pizzaugnen är varm hela helgen om ni vill äta hos oss eller ta med hem!

Fredag-lördag och söndag går det bra att hämta vara surdegspizzor.

160kr/130kr ta men ring 0340-623310

MARGARITA: Tomat- buffelmozzarella- färsk basilika-SullaStrada olivolja

LAND: Tomat- cheddar/mozzarella-rödlök- lufttorkad skinka-ruccola-parmesan

 

Vi vill att ni bokar bord så vi kan planera och följa de riktlinjer som idag finns för restauranger. Man får högst vara 4 i varje sällskap, är ni fler placerar vi er vid fler bord men så det blir trevligt för er.

Fridas är en stor restaurang i vanliga tider med 150 platser inomhus och 100 platser utomhus. Nu har vi mer än halverat våra sittplatser så vi har bra förutsättningar för ett tryggt besök.