Menyer

 

Höstmeny fredag-lördag  18 – 21

Förrätter

Gastrobarens planka med kallskuret och picklat
110/150kr

Räkor Pil – Pil 
Räkor i het olivolja med kryddor från saluhallen i Malaga serveras med grillat surdegsbröd att doppa med.
110kr

Boquerón i olja och vinäger. Serveras med grillat surdegsbröd och citron 110kr

Toast Frida, räkor i dillmajonnäs på toast toppas med löjrom och liten sallad med rödlök och citron 125kr

Anka kryddad med schichuanpeppar, soya och schrirachamajonnäs, friterad svartkål, syltad  shitakesvamp, rostade sesamfrön, rädisor buskkrasse  125kr

Pocherad torskrygg med skaldjurssås, blåmusslor, rostade fänkål och dillfrön samt sotad broccoli och kokt färskpotatis 255kr

Grillad Flankstek med rostad jordärtskocka, smörstekta gula kantareller, friterad grönkål samt potatisgratäng, kalvsky och örtolja  255kr

Räksmörgås 195kr/135kr
knôkfullt med handskalade räkor, sallad, ägg, majonnäs, citron, rödlök och tomat

Variation på rotselleri med brynt salviasmör, rostade hasselnötter, sotad lök, stekta champinjoner samt buskkrasse 195kr

Kvällens desserter 95kr

Key lime paj med färska bär och kolasås

Creme brûlée, och hallonsorbet 

Fridas marängsviss 75/95kr
Vaniljglass, banan, maränger, chokladsås, grädde, rostad mandel

Barnmeny upp till 12år

Hamburgertallrik 75kr

Pasta med köttfärsås 65kr

Glass med chokladsås, kolasås eller bärsås 55kr