Vår i Gastrobaren

 Fredagar och lördagar blir det kvällsservering i Gastrobaren mellan kl 16 och 20. Vi har en liten meny som kompletteras med, om man önskar, goda drycker.Villdu bara slinka in påsen nybakad surdegspizza, går det bra. Ange vid bokningen vad ni vill äta, så kan vi planera kvällen. Välkomna till Fridas

Aprilmeny:

A la carte:

ANTIPASTI/ Att börja med
Prosciutto / Capocollo coppa 75kr
Fettunta – rostad bröd med, vitlök och olivolja 45kr

Havskräfta – Gratinerad med Ramslök 125kr

PRIMI/ serveras hel eller halv
Risotto alla milanese – saffranrisotto med mascarpone och zucchini 125 kr
Spaghetti al pesto di cavolo – svartkålpesto 125 kr

SECONDI/
Osso buco – bräserad kalvlägg i tomatsås 195kr

Torskrygg – gratinerad fänkål 195kr
Gnudi – nakna ravioli på ricotta och spenat 145kr

DOLCI
Triamisu 95kr

Meny 4 rätter välj Fisk / Kött / Vegetarisk 400kr

Bröd – Olivolja SullaStrada

Havskräfta – Ramslök

Saffransrisotto – Mascarpone – Zucchini

Kalv – Tomatsås

Gnudi – Ravioli – Ricotta – Spenat

Torskrygg – Fänkål

Tiramisú

Pizzaugnen är varm hela helgen om ni vill äta hos oss eller ta med hem!

Fredag-lördag och söndag går det bra att hämta vara surdegspizzor.

160kr/130kr ta men ring 0340-623310

HAV: Creme fraiche-Västerbottensost-rödlök-fänkål-handskalade räkor-dill-citron-ruccola

MARGARITA: Tomat- buffelmozzarella- färsk basilika-SullaStrada olivolja

LAND: Tomat- cheddar/mozzarella-rödlök- lufttorkad skinka-ruccola-parmesan

Vi vill att ni bokar bord så vi kan planera och följa de riktlinjer som idag finns för restauranger. Man får högst vara 4 i varje sällskap, är ni fler placerar vi er vid fler bord men så det blir trevligt för er.

Fridas är en stor restaurang i vanliga tider med 150 platser inomhus oc

Boka gärna bord 0340-623310